Llançà - Portbou

1ª Assemblea d'agrupació

  • Socialistes de Llançà i Portbou
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les militants, simpatitzants i amics socialistes de Llançà i Portbou ens vam reunir el passat divendres en la primera assemblea d'agrupació. L'acte va ser en format telemàtic i va comptar amb la presència de Marc Lamuà, Diputat al congrés.

Una imatge de l'acte
Una imatge de l'acte

En aquesta primera assemblea s'ha format la nova executiva que combina experiència en la gestió municipal, cares noves i tradicionals noms socialistes de la zona. És encapçalada per l'alcalde de Llançà, Francesc Guisset que ocupa el càrrec de 1r Secretari. Al batlle el segueix com a Secretari d'Organització el portbouenc Gael Rodríguez que també s’ocupa de joventut, comunicació i xarxes, en aquestes tasques tindrà el suport de la simpatitzant i regidora, Elsa Rodríguez i de la Judith Bellido. L'executiva la completen la llançanenca Laia Guisset i el portbouenc Rafa Díaz que compartint la secretaria de cohesió municipal.

En aquesta assemblea s'han tractat diversos temes: la gestió del govern de l'ajuntament de Llançà, de la qual la líder la candidatura de progrés Sílvia Barris, en va fer una valoració molt positiva explicant que en menys de dos anys ja s’ha complert gairebé tot el programa electoral. També es va tractar  les pròximes eleccions autonòmiques o les darreres pujades de preu al rebut de la llum.

També s'ha parlat que cal treballar per augmentar la militància i fer més forta l'agrupació, és per això que s'ha creat una comissió de joventut per tractar d'eixamplar la base des del jovent.

Paraules clau: